Ga naar de inhoud
Laden...

Over Ons

Constructie
Vakwerkspanten 1
Vakwerkspanten 2
Verhoeven Contracting

In 1988 is alles begonnen...

1988, dat was het jaar waarin Ed verhoeven in zijn eentje begon bij hem thuis, achter in de garage. Daar begon hij met het lassen van trapleuningen. Aan een razend tempo groeide het bedrijf door naar het realiseren van magazijnen en industriehallen in België en Nederland tot 40.000m² á 50.000m². En dat zelfs tot in Minsk in Rusland.

In de beginjaren stonden we vooral gekend om onze vakwerkspanten met een vrije overspanning van 36 meter. Deze hebben we gemaakt voor diverse projecten en was destijds zeer interessant voor opslagplaatsen. Door de vrije overspanning was er heel veel vrije ruimte beschikbaar, vooral interessant bij opslag. Deze werden in onze werkplaats gemaakt en dan met uitzonderlijk transport vervoerd naar de werf.

Het bedrijf bleef groeien en in 1992 verhuisde het bedrijf naar Weelde / Statie, gevolgd door een verhuis naar Poppel in 1997 en een verhuis in 2001 naar een locatie te Poppel die 4x zo groot was.

We zijn gegroeid van simpele magazijnen tot sleutel op deur realisaties, complete showrooms, kantoorcomplexen, etc. Maar we zijn altijd kort bij ons hart gebleven. Nog steeds wordt heel veel in eigen ateliers gemaakt. Van staalconstructies tot beton en meer.

In 2019 starten ze een dochterbedrijf op Concrete Prefab Solutions BV. Een bedrijf gespecialiseerd in betonnen balken, trappen en terrassen. Ondertussen is dit ook alweer uitgegroeid tot een bedrijf dat om en bij de 40 man tewerk stelt .

Wij bouwen uw bedrijfspand

Van simpele magazijnen tot sleutel op deur realisaties, complete showrooms, kantoorcomplexen, etc.

Verhoeven Contracting BV is al sinds 1988 uw aanspreekpunt voor het bouwen van bedrijfsgebouwen, kantoren, industriële gebouwen in staal- maar evenzeer in betonstructuren.

Ontmoet ons familiebedrijf

Bij Verhoeven Contracting worden alle werken steeds uitgevoerd door vakkundige opgeleide ploegen. We hebben ongeveer 20 hardwerkende mensen in dienst die instaan voor afbraak, grondwerken, montage van bedrijfshallen en toonzalen, bestrating en groenaanleg.

Onze grootste troef is het contact met de klant. Geen tussen personen maar rechtstreekse lijnen die kort op de bal kunnen spelen en waardoor er ook een nauwe samenwerking met de klant kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij de verwachtingen en wensen van de klant nauw op de voet volgen en waarmaken.

Ondertussen hebben wij ook een mooi machine- en wagenpark waar trots op zijn. Deze zijn allemaal in de bedrijfskleuren gespoten omdat wij heel veel belang hechten aan de uitstraling van ons bedrijf.

In 2006 hebben we ook onze eigen projectontwikkeling opgestart. We kopen oude sites of bedrijven op, doen zelf de afbraak tot vergunning en zelfs de realisatie tot verkoop.

De kracht en het mooie is dat beide oprichters, Ed Verhoeven en Gerda Van Den Hout, nog steeds het roer in eigen handen hebben. En elke dag mee op de werkvloer staan om het bedrijf in goede banen te leiden.