Ga naar de inhoud
Laden...

Bedrijfsgebouwen

Verhoeven Contracting

Alles onder één dak

We zijn altijd kort bij ons hart gebleven. Nog steeds wordt heel veel in eigen ateliers gemaakt. Van staalconstructies tot beton en meer. Met onze eigen productie en ontwerp zoveel mogelijk in eigen huis hoef je niet op zok te gaan naar externe edrijven, maar gebeurt alles zoveel mogelijk onder één dak. Al bij de eerste stappen houden wij rekening met productie en montage om bij de latere stappen alles op elkaar af te stemmen.

Productie

Productie

Zodra de finale plannen klaar zijn, geven wij ze nog een laatste checkup om pijnpunten of problemen te voorkomen. Terwijl het terrein bouwrijp gemaakt wordt, starten we reeds met de gestandaardiseerde prefabricage. Zo kunnen we snel te werk gaan en de kosten laag houden.

Bij Verhoeven Contracting worden alle werken steeds uitgevoerd door vakkundige opgeleide ploegen. We hebben ongeveer 20 hardwerkende mensen in dienst die instaan voor afbraak, grondwerken, montage, bestrating en groenaanleg.

Transport

Transport

We proberen ten alle tijde een vlot verloop op de werf te bewerkstelligen. Daarom is het belangrijk om de aanvoer van het benodigde materiaal tijdig in te plannen en stipt te late nverlopen. Voor grote afmetingen van prefab elementen, wordt uitzonderlijk transport geregeld. Ook hier proberen we zoveel mogelijk om het transport zelf te verzorgen met voertuigen uit ons professioneel wagenpark.

Montage

Montage

Onze vakmensen zorgen ervoor dat de fundering, montage en afwerking van het gebouw met oog voor detail gebeuren. Met ons uitgebreid machine- en wagenpark beschikken wij over professionele montagekranen, hoogtewerkers en werfmateriaal. Zo hebben we ten alle tijde professioneel materiaal ter beschikking en kunnen we voor een snelle uitvoering zorgen. Mocht er toch ergens schade onderweg opgelopen worden, dan zorgen wij voor een vakkundige herstelling.

Opvolging

Opvolging

Wij hechten er het uiterste belang aan dat uw droomproject waarheid wordt. Dat wil ook zeggen dat we ook waarde hechten aan een goede werfopvolging. De kracht en het mooie van ons bedrijf, is dat beide oprichters (Ed Verhoeven en Gerda Van Den Hout) nog steeds het roer in eigen handen hebben. Zij slaan elke dag de handen in elkaar met de werfleiders om alles in goede banen te leiden. Ook na oplevering van uw bedrijfspand.

Onze realisaties

We bieden een totaaloplossing voor de bouw van uw bedrijfspand

Elk project heeft zijn eigen aanpak, het eindresultaat delen we graag met u. Neem een kijkje tussen onze realisaties en ontdek de hoge kwaliteit van afwerking.
Albert Heijn

Albert Heijn

Banden Gaukema

Banden Gaukema

BATO Bouwmaterialen

BATO Bouwmaterialen

Wij weten dat het juiste bedrijfsgebouw gelijkstaat aan fijn zakendoen.

Neem Nu Contact Op

Ut dolor sem, imperdiet vel erat non, blandit feugiat est. Curabitur orci nulla, pellentesque vel rhoncus nec, dapibus nec lacus.